Új mozsaras malom kíméletes aprításhoz és homogenizáláshoz

A híres „Retsch malom“ (RM) a mozsaras malmok klasszikusa. Az új RM 200 típussal a RETSCH cég e sikertermék legújabb generációjával jelentkezik.

A híres „Retsch malom“ (RM) a mozsaras malmok klasszikusa. 1923 óta folyamatos a továbbfejlesztése és még ma is a mértéket jelenti a kemény, merev és pépes anyagok aprításában. Az új RM 200 típussal a RETSCH cég e sikertermék legújabb generációjával jelentkezik. Módosított leválasztólemez gondoskodik arról, hogy az aprítandó anyag még hatékonyabban a mozsártörő és a mozsár fala közé vezetődjék. Így a minta állandóan őrlődik és dörzsölődik és egyidejűleg alaposan át is keveredik. A beépített teljesítménykijelzőnek köszönhetően nagyon egyszerű a mozsártörő nyomását az adott mintaanyagnak megfelelőre beállítani. Ennek eredménye az optimálisan felaprított és homogenizált termék.

Előnyök:

  • hatékony és reprodukálható aprítás a leválasztó beállításával
  • rövidebb őrlési idők a mozsár alakjának módosítása révén
  • teljesítménykijelző a mozsártörő nyomása optimális beállításához
  • 190 ml-re növelt hasznos térfogat
  • őrlőeszközök rendkívül gyors és egyszerű cseréje
  • könnyű tisztíthatóság

Az RM 200 száraz és nedves őrlésre alkalmas, a legkülönbözőbb mintaanyagok, pl. kerámiák, olajos magvak, hamu vagy gyógyszeripari termékek, stb. felaprítására képes, sőt még élesztősejtek feltárására is. 7 féle különböző anyagból készülhetnek az őrlőeszközök az analízist nem befolyásoló mintaelőkészítés érdekében.


 

Vissza az Újdonságok lapra