Új fogazott pengéjű kés a GRINDOMIX késes homogenizálóba

Bizonyára Ön is tapasztalatból tudja, hogy az inas-szívós és rostos ételminták aprítása és homogenizálása valóban próbára teszi az ember türelmét.


Gyakran előfordul, hogy a minta kicsúszik a kések alól vagy éppen rácsavarodik a pengékre. Az eredmény: a minta nem lesz homogén! 


Éppen az ilyen típusú minták homogenizálása érdekében a RETSCH cég FOGAZOTT pengéjű újfajta kést kínál a GRINDOMIX GM 200 és a GM 300 késes homogenizálóba.


A késpenge FOGAZOTT kialakítása biztosítja az olyan inas-szívós, porcogós és rostos minták teljes homogenizálását, mint a hús vagy a császárszalonna, ezért lényegesen megkönnyíti a mintaelőkészítést. A RETSCH késes homogenizálók a nagy víz-, olaj vagy zsírtartalmú anyagokat éppolyan gyorsan és megbízhatóan feldolgozzák, mint a száraz, rostos, lágy, rugalmas és félkemény termékeket. Másodpercek alatt reprodukálhatóan teljesen homogénné alakítják az anyagokat, így az őrlőtartály bármely helyéről vett részminta mindig reprezentatív lesz a minta egészére.


A max. 700 ml mintát feldolgozni képes GM 200 mellett a nagyobb GM 300 típus akár 4,5 l minta homogenizálására is képes.

Tekintse meg a videót és bizonyosodjék meg róla, hogy milyen jól működik az új kés:
Alkalmazási videó

Vissza az Újdonságok lapra