ÚJ rotoros malmok: változtatható fordulatszámmal és nagyobb mintatérrel!

A RETSCH rotoros malmok új generációjához tartozó SR 300 és SK 300 készülékek teljesítménye, kezelhetősége és flexibilitása jelentősen megnőtt.

A SR 300 kalapács-rotoros malom fordulatszáma lényegesen megnőtt, 3000 - 10000 ford/perc között szabadon beállítható, így optimálisan illeszthető az adott alkalmazás követelményeihez.

További új vonás a kivehető kazetta és rotor, melyek tisztítás céljából szerszám nélkül levehetők ill. a szintén eltávolítható adagolótölcsér. A kazetta révén a minta szinte teljes 100%-a visszanyerhető.

Az SR 300 őrlőtere, adagolótölcsére, minta be- és kimenete rozsdamentes acélból készül. Így tehát kiválóan alkalmas gyógyszer- és élelmiszeripari laboratóriumokban is.

Az új SK 300 kereszt-rotoros malom is nagyobb fordulatszámon - 2000 - 4000 ford/perc között - tud működni. Az őrlőbetét és a rotor itt is könnyen levehető, mint az SR 300 malomnál. Mindkét malom felszerelhető opcionális ciklonegységgel, amely - különösen finom por esetén - segíti a minta kiürítését és hűti is azt.

Robusztus kialakításuknak köszönhetően a RETSCH rotoros malmok alkalmasak laboratóriumi és kis mennyiségű termelői munkákra is.

Előnyök:

  • változtatható fordulatszám optimálisan illeszthető a minta követelményeihez
  • akár 25 mm beadagolható max. mintaméret
  • opcionális ciklonegység segíti a minta kiürítését és hűtését
  • gyorsan és könnyen tisztítható a kivehető őrlőbetét és rotor révén

SR 300 rotoros malom

SK 300 rotoros malom

 


 


 

Vissza az Újdonságok lapra