Mindegyik aprítási feladathoz a megfelelő vágó malmot

A RETSCH cég három új modellel bővítette a vágó malmok kínálatát, ezek mindegyike erős vágó hatást és egyszerű használatot biztosít.

Az új SM 300 vágó malom nagyon sokféle, akár kihívást jelentő aprítási feladatnak is megfelel, mivel fordulatszáma 700 – 3000 min-1 között változtatható. A rásegítő lendkerékkel működő új 3 kW motor nagy forgatónyomatéka lehetővé teszi anyagkeverékek, pl. hulladék vagy elektronikai alkatrészek kivételesen hatékony előaprítását! A készülék további előnye még az őrlőtér gyors tisztíthatósága: a készülékház egyszerűen lehajtható és a rotor szerszám nélkül kivehető. Az összes RETSCH malomhoz hasonlóan az SM 300 típushoz is számos kiegészítő, pl. ciklonegység-elszívó kombináció tartozhat.

Az SM 200 malom az univerzális standardmodell, amely sokféle alkalmazáshoz megfelel. Erős, 2 kW teljesítményű motorral van felszerelve és szintén működtethető ciklonegység-elszívó kombinációval.

A rutin őrlésekhez - különösen az olyan anyagokéhoz, melyek aprítása nem igényel nagy erőkifejtést - a Retsch cég a költségtakarékos SM 100 alapmodellt kínálja.

Az SM 100 és SM 200 típusok 2011. januártól szerezhetők be.

SM 300 előnyei:

  • hatékony aprítás a rásegítő lendkerekes 3 kW motornak köszönhetően
  • tökéletes illeszkedés az alkalmazás követelményeihez a 700 - 3000 min-1 között változtatható fordulatszám révén
  • optimális vágóhatás a kettős élű vágóbetéteknek köszönhetően
  • gyors és egyszerű tisztítás a lehajtható adagolótölcsérnek, a sima felületeknek és a lehúzható rotornak köszönhetően
  • tartozékok széles választéka, pl. ciklonegység-elszívó kombináció

Vissza az Újdonságok lapra