EasySieve demo változat

A RETSCH cég minden kötelezettség nélkül és ingyenesen bocsájtja rendelkezésre az EasySieve demo változatát. A demo változat tartalmazza a teljes változat összes képeségét, de csak 5 szitálás eredménye tárolható el vele.

Az EasySieve demo változat telepítéséhez kérjük töltsék le az alábbi .zip fájlt és bontsák ki azt. A kibontott fájl 3 almappát tartalmaz, melyek tartalmazzák az installáláshoz szükséges összes fájlt. Kérjük az alábbi sorrendben telepítsék a fájlokat:

 1. Az "1_Visual_C++_installer" mappában hajtsák végre a "en_visual_cpp_2015_redistributable_x86_8487157.exe" alkalmazást és kövessék a telepítés képernyőn megjelenő utasításait.

 2. A "2_EasySieve_installer" mappában hajtsák végre az "EasySieveDemo_setup.exe" alkalmazást és kövessék a telepítés képernyőn megjelenő utasításait.

 3. Ha az EasySieve szoftverrel RETSCH "control" szitarázót is szeretnének vezérelni, akkor még a szitarázó csatlakoztatása ELŐTT telepítsék a PC-re a szitarázó driver programját is:

  A "3_Sieve_Shaker_USB_driver_installer" mappában hajtsák végre az "USBDriverInstaller.exe" alkalmazást és kövessék a telepítés képernyőn megjelenő utasításait.

 4. Start EasySieve

EasySieve regisztrálás

Köszönjük, hogy megvásárolták az EasySieve / EasySieve CFR szoftvert!

Kérjük regisztrálják a szoftvert, hogy a lehető legjobb segítséget megadhassuk Önöknek a jövőben!

 1. EasySieve regisztrálás

  Kérjük töltsék ki az adatlapot az EasySieve ""Registration key"" megadásával.


 2. EasySieve verzió*:
 3. Kapcsolati adatok