EasySieve / EasySieve CFR Kiértékelő szoftver

Termékismertető PDF
Close

Nyelv:


Az EasySieve, a RETSCH cég részecskeméretanalizáló szoftvere, több szempontból is jobb a manuális kiértékelésnél. A szoftver ugyanis lehetővé teszi a felhasználó számára a szükséges teendők gyors és egyszerű végrehajtását és automatikus dokumentálását – kezdve a sziták súlyának lemérésétől egészen az adatok kiértékeléséig.

Alkalmazási példák

ásványok, cementklinker, diófélék, építőanyagok, fémporok, gabonafélék, homok, kávé, lisztek, műanyagok, mosópor, műtrágyák, talajok, töltelékanyagok, vegyszerek, vetőmagok, ...

Előnyök

  • mérési adatok automatikus regisztrálása, kiértékelése és dokumentálása
  • logikus, önmagát magyarázó felépítés
  • szabvány szerinti mérési protokoll
  • komplex átalakítások grafikus és táblázatos ábrázolásokba
  • különböző mérőberendezések adatainak összakapcsolása
  • általános analitikai mérlegek felismerése és konfigurálása
  • nagy mennyiségű adat exportálása
  • EasySive CFR: integrated AuditTrail for consistent documentation of every working step of the sieving process
  • EasySive CFR: all data is stored in encrypted form in data bases
  • EasySive CFR: AuditTrail Manager provides four different user levels: from administrator to standard user

Jellemzők

Feladat részecskeméretmeghatározás
Alkalmazási terület biológia, élelmiszeripar, építőanyagipar, geológia / kohászat, gépgyártás / elektronika, gyógyászat / gyógyszergyártás, környezetvédelem / újrahasznosítás, mezőgazdaság, üveg- / kerámiagyártás, vegyipar / műanyagipar

Működési elv

Paraméterek megadása
Az összes paraméter (szitatorony összeállítása, sziták tárasúlyai, szitarázó beállításai) értéke ill. a kiszámítandó mennyiségek a megfelelő mezőkre kattintva megadhatók.

Szitálási analízis
A program elfogadja mérlegtől és szitarázótól származó adatok manuális vagy automatikus bevitelét. Az összes “control” típusú RETSCH szitarázó automatikusan vezérelhető EasySieve® szoftverrel. A szétszitálás befejeztével megkezdődik a frakciókat tartalmazó sziták súlyainak visszamérése. A súlykülönbségek megállapítása után a program automatikusan kiszámítja a tömegrészarányokat és hozzárendeli őket a megfelelő frakciókhoz.


Kiértékelés
Az EasySieve szoftver kiszámítja a részecskeeloszlás összes szokásos ábrázolását ill. a részecskeméret jellemző értékeit, lehetővé téve az eredmények grafikus és táblázatos bemutatását. Kumulatív átmenő- vagy visszamaradó értékek, eloszlási sűrűségek és hisztogramok egészítik ki a részecskeméret eloszlások szabványos megjelenítését.

Adatok exportálása
Az összes mérési adat kinyomtatható, elmenthető és táblázatokba ill. grafikonokba exportálható. EasySieve szoftver Comfort bővítésével lehetséges LIMS rendszerbe történő automatikus adatátvitel is.

A műszaki változtatás és a tévedés joga fenntartva.

"Newsletter" feliratkozás

Exkluzív hírek rendezvényekről, alkalmazásokról és újdonságokról!

Feliratkozás