RETSCH nagyra tör: Nagy törők és aprítók új termékköre

A RETSCH GmbH – laboratóriumi mintahomogenizálók és szitaelemzők piacvezető gyártója – nagy méretű és nagy termelékenységű berendezések komplett termékkörével bővítette választékát.

Az új berendezések “X-Large” név alatt épülnek be a már meglévő termékkörbe, sok területen kiegészítik azt. Pl. a RETSCH most már 40 mm - 350x170 mm mérettartományban kínál pofás törőket. A golyós malmok, tárcsás-rázó malmok és mintaosztók XL változatai a laboratóriumi méretűnél lényegesen nagyobb termelékenységet biztosítanak. Az új termékek közé tartozik a Bond-féle őrlési indexek meghatározására szolgáló néhány tesztberendezés is.


E termékbővítés révén a RETSCH cég markánsan megjelenhet a szén-, acél-, és bányaipar területén is, ahol eddig csak kis térfogatú minták feldolgozására képes laboratóriumi készülékekkel volt jelen. Az ebben az évben 100 éves fennállását ünneplő RETSCH cég világszerte az egyetlen, amely a nanoőrlésre szolgáló golyós malmoktól 3500 kg/h kapacitású pofás törőkig az aprítási feladatok teljes mérettartományát lefedi.


Új termékek:

Vissza az Újdonságok lapra