Új vibrációs szitarázók

A RETSCH szitarázók pontosságot, megbízhatóságot és felhasználói kényelmet biztosítanak a részecskeméretanalízisben.

 Az AS 200 és AS 300 szitarázók új generációját optimalizált működtetése és friss, modern kialakítása tünteti ki.

  • A kezdő AS 200 basic modell most már digitális vezérlésű a többi AS 200 típusú szitarázóhoz hasonlóan. A rázási teljesítmény és idő kijelzőn olvasható le.
  • Az AS 200 digit cA (controlled amplitude) modell váltja fel az eddigi „digit“ modellt. E szitarázó szabályozott amplitúdóval van kiegészítve, a rezgési kitérés és idő értékét kijelző mutatja.
  • Az AS 200 control komfort modell további optimalizás révén most akár 10 szitát is képes befogadni. További újítás a max. 99 eltárolható szitálási módszer és az EasySieve® kiértékelő szoftver használatára szolgáló USB adatcsatlakozás. A max. 300 mm átmérőjű szitákkal működtethető AS 300 control szitarázó kialakítása is megújult ill. új képességekkel van felszerelve.

Az új szitarázók egyszerűen és kényelmesen működtethetők a könnyen áttekinthető funkciójú nyomógombok segítségével. Az optimalizált vezérlés és a működtetési felületre történő rezgésátvitel megakadályozása révén pedig nagyon csendes üzeműek. Megbízható és szabvány szerinti részecskeméretelemzés feladata esetén a RETSCH szitarázók a legjobb választás.

Vissza az Újdonságok lapra