Emax nagyenergiájú golyós malom - Forradalmasítja az ultrafinom őrlést!

Nanométer mérettartományig terjedő őrlés innovatív vízhűtéssel

Az Emax készülékkel a RETSCH cég egészen új típusú golyós malom fejlesztett ki a nagyenergiájú őrléshez. A súrlódás és az ütés egyedi kombinációja különlegesen finom részecskék létrehozását teszi lehetővé a legrövidebb idő alatt. A nagy energiabevitelt a golyós malomban eddig még elérhetetlen 2000 min-1 fordulatszám ill. az őrlőedény optimalizált kialakítása biztosítja. A forradalmian új vízhűtésnek köszönhetően a nagy energiabevitel a minta túlmelegedése nélkül hatékonyan ki is használható az őrlési folyamatban. Az őrlőedény speciális alakja szűk részecskeméreteloszlást hoz létre, mivel a mintát különösen jól átkeveri.<

A hagyományos nagyenergiájú golyós malmokkal ellentétben az Emax megengedi a hűtési megszakítások nélküli hosszú idejű őrléseket. Ez drasztikusan lerövidíti az őrlési időket. A nagy energiabevitel és az egyedülálló hűtőrendszer együtt optimális körülményeket kínál mechanikai ötvözés ill. akár a nanométertartományt is elérő őrlési műveletek számára.

A biztonságot szolgáló számos megoldás, pl. őrlőedény beépített biztonsági zárszerkezete, megadott hőmérsékletérték fenntartása a malom automatikus be- és kikapcsolásával ill. súlykiegyenlítés beépített vezérlése különösen felhasználóbaráttá teszi az asztali Emax készülék működtetését.

Előnyök

  • bármely más golyós malomnál gyorsabb és finomabb őrlés
  • akár 2000 min-1 fordulatszám a minta különösen gyors elporításához
  • innovatív vízhűtőrendszer hűtési megszakítások nélküli, hosszú idejű őrléshez
  • újszerű alakú őrlőedény a minta jobb átkeverése révén szűk részecskeméreteloszlást biztosít
  • érintőképernyős egyszerű használat, 10 őrlési eljárás (SOP) eltárolható
  • szabadalmaztatott meghajtási elv
  • különböző anyagú őrlőszerszámok választéka szennyezésmentes őrléshez

Ugrás a Termékek lapra


 
Vissza az Újdonságok lapra